Origineel

Voor mijn collages gebruik ik papier, voornamelijk papier uit glossy tijdschriften. Alle in de galerie getoonde originele collages zijn te koop en worden ingelijst geleverd. Voor de prijs kunt u contact met mij opnemen.

Print

Het is mogelijk om een print van een collage te kopen. Omdat ik u graag een duurzaam werk wil leveren laat ik het scannen van een collage en het afdrukken over aan een professional om hoge kwaliteit te waarborgen. Deze professional maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig en UV-bestendig papier.

Van een collage breng ik maximaal 10 genummerde en gesigneerde prints in omloop. In de galerie staan de originele afmetingen bij de collages vermeld. Wanneer u via de Webshop een print bestelt zal deze de originele afmetingen hebben. 

De prijs van een genummerde en gesigneerde print is het bedrag dat staat vermeld bij de in de galerie getoonde originele collage. 

Mocht u een print in andere afmetingen willen bestellen neem dan even contact met mij op. Ook wanneer u een print met een lijst of op foam wenst.

In opdracht

Naast het vrije werk maak ik collages in opdracht. De opdracht kan betrekking hebben op zaken als kleur, vorm, sfeer, thema. Of wellicht wilt u 'uw verhaal' verbeeld hebben, ook dat is mogelijk. 

Contact

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een bericht sturen via het contactformulier op deze site. Of telefonisch contact opnemen via +31 (0)6 20 01 25 29.